مواد لازم:
قیصی : 200 گرم
پودر نارگیل : یک لیوان
شیر عسلی : ربع لیوان
رنده پوست پرتقال : یا وانیل
طرز تهیه:
قیصیها و پودر نارگیل را توی غذاساز بریزید واجازه بدهید خوب له شود حالا شیر عسلی را اضافه کنید.
شیر عسلی را کم کم اضافه کنید یعنی همه آن را یک دفعه درون بلندر نریزید، میکسش که کردید و خمیری شد اگر نیاز بود باز کمی شیر عسلی اضافه کنید.
آن را درون یخچال گذاشته تا سفت شود و خودش را بگیرد.
شیرعسلی خاصیتش این است که وقتی سرد میشود سفتتر میشود. خمیرتون بعد از سرد شدن در حدی سفت خواهد بود که بتوانید به آن شکل دهید.
پس خوب که سفت شد آنها را به شکل توپهای کوچولو در آورده و توی پودر نارگیل یا پودر پسته بغلطانید.
با این مقدار حدود 25 توپک قیصی خواهید داشت.
میتوانید آن را درون کاغذ شکلات سرو کنید.
آنها را تا هنگام سرو درون یخچال بگذارید.
دقت کنید هوا نبیند که بو جذب نکند.
این توپکها تا چند هفته دوام میآورند.
منبع : cheftayebeh.ir